Louisiana Sigana keur naekeun dagang Cina na

Ngadorong kaahlian dina minyak, produksi kimia sarta pilari payun ka aviation jeung aerospace
Louisiana hayang parlay kaunggulan na di minyak jeung gas alam jeung produksi kimia kana dasi dagang dimekarkeun kalawan Cina, nurutkeun resmi pangwangunan ékonomi luhur nagara urang.
Don Pierson diangkat sekretaris Pamekaran Ékonomi Louisiana lamun Yohanes Bel Edwards janten gubernur di Januari. Pierson ceuk nagara intends ngawangun on industri tradisional na - énergi jeung produksi kimia, kehutanan jeung manufaktur.
"Urang oge yakin tina embracing kasempetan ka hareup dina aviation jeung aerospace, IT na manajemén cai," cenah dina wawancara di New York dina Salasa.
Dagang antara Louisiana jeung Cina geus thriving. Kusabab 2008, Louisiana Louisiana geus rengking kahiji di AS dina per kapita investasi asing langsung, sarta pausahaan Cina geus dimaénkeun bagian badag.
Cina teh investor kadua panggedéna di Lousiana.
Louisiana Sigana keur naekeun dagang Cina na
Cina ngagambarkeun pasar ékspor luhur Louisiana urang, ku leuwih ti $ 8,6 milyar dina ékspor di 2014, ranking Louisiana No. 4 diantara AS nyatakeun di ékspor ka daratan.
Pierson ceuk aya dua wewengkon anu muncul janten utamana ngajangjikeun pikeun ngembangna dagang antara kaayaan jeung Cina. Hiji anu ngahasilkeun feedstock kimia kawas métanol, anu anu diperlukeun pikeun rancang produk kimia.
Sejen ngalibatkeun produksi gas liquefied alam, atawa LNG, nu geus dijieun nalika gas alam anu leuwih tiis kana dikurangan 259 derajat Fahrenheit.
Dina 2014, Louisiana diamankeun hiji investasi di $ 1,85 miliar tina Shandong Yuhuang Kimia Co ngamekarkeun tutuwuhan métanol di Lousiana urang St. James Parish. Fasilitas nu diperkirakeun nyieun 400 jobs permanén na tentang 2.000 jobs konstruksi samentara, sahandapeun konstruksi.
"Urang antisipasi éta bakal datangna dina garis sareng ngawitan produksi dina 2017," manehna ditambahkeun.
Bari harga minyak jeung gas alam low ngahalangan produksi énergi kaayaan urang, harga nu hiji spur keur bisnis kimiawi.
"The serelek harga minyak geus pencét sawatara wewengkon di Lousiana teuas, sabab kami teh produser angka dua minyak jeung gas alam di AS," ceuk Pierson.
"Tapi harga low ogé nyieun hiji kasempetan, saprak minyak jeung gas anu feedstock pikeun produksi kimia sarta ogé dipaké pikeun ngawasa fasilitas nu manufactures feedstock nu".
Ékonomi Cina urang tumuwuh ngabutuhkeun feedstock pikeun produk kimia, sarta lokasi strategis Louisiana urang dina Teluk Mexico bakal nyieun gampang pikeun firms Cina pikeun ngadegkeun produksi di nagara lajeng ngilikan produk deui ka Cina ngaliwatan jaringan pipa nagara urang atawa ti salah sahiji palabuhan na, ceuk Pierson.
Sistim port Louisiana urang nyaeta diantara panggedéna di dunya, kalayan 27 deepwater sarta deet-draf palabuhan.


Pos waktos: Jun-26-2018

WhatsApp Online Chat!