Dimekarkeun murni PTFE napel Thread pita - Cina Yangzhong Luck Star Sealing

Dimekarkeun murni PTFE napel Thread pita

Pondok Description:

Description: 1.Expanded PTFE tape gabungan sealant nyaéta pita gasket multi Tujuan dijieun tina 100% dimekarkeun PTFE bahan fluorocarbon. 2.It disadiakeun salaku low tape dénsitas kontinyu nu mibanda hiji strip Nyieun timer napel. 3.It lemes tur spongy, permitting ka akur jiga ka sadaya irregularities permukaan jeung keur niiskeun ka pita ipis dina tekenan. Aplikasi: dimekarkeun PTFE tape gabungan sealant disarankeun salaku tape gasket dina baja, kaca-dijejeran, PVC sarta pipa orat flanges, fume ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    1.Expanded PTFE gabungan sealant tape nyaéta pita gasket multi Tujuan dijieun tina 100% dimekarkeun PTFE bahan fluorocarbon.

    2.It disadiakeun salaku low tape dénsitas kontinyu nu mibanda hiji strip Nyieun timer napel.

    3.It lemes tur spongy, permitting ka akur jiga ka sadaya irregularities permukaan jeung keur niiskeun ka pita ipis dina tekenan.

    aplikasi:

    Dimekarkeun PTFE tape gabungan sealant disarankeun salaku tape gasket dina baja, kaca-dijejeran, PVC sarta pipa orat flanges, fume Saluran, lids beton, exchanger panas, kapal palastik serat gelas bertulang, flanges pompa perumahan, flanges wadah ngukus, manhole na manhole nyertakeun, sendi keramik, Saluran ventilasi, sistem hidrolik na pneumatic, sistem suplai cai jeung kasus turbin.

    lalawanan:

    Dimekarkeun PTFE gabungan tape anu dijieun tina 100% PTFE, éta mangrupa bahan inert nu bisa dipaké dina loba aplikasi ngalawan lingkung corrosive, iwal logam alkali molten na fluorine unsur. 24B moal ngotorkeun média sarta bisa dipaké dina aplikasi dahareun jeung alat-alat narkoba.

    rinci:

    Jenis produk: dimekarkeun PTFE

    Suplai Tipe: Joint Sealant pita

    Bahan: 100% PTFE, lemes sareng élastisitas unggulan

    Refractoriness: -260 ~ + 260 ° C (-500 / + 500 ° F)

    Ketebalan: 1mm ~ 7.0mm

    Lebar: 3mm ~ 25m

    rentang ph: 0-14

    Wates tekanan: 20Mpa (atawa 2900 psi; atanapi 200kgf / cm2)

    Kapadetan:. 0,7 ~ 0.8g / cm3 (.. 43 ~ 49.5lbs / cu ft.3)

    Elongation: 20%

    Matrix Kakuatan Tensile: 30Mpa (4260 psi)

    Ngabdi Rélaxasi (ASTM F38): 51%

    Sealablity (ASTM F 37A): 0.1 ml / hr

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!