Éléktromagnétik diafragma Dosing ngompa Seal - Cina Yangzhong Luck Star Sealing

Éléktromagnétik diafragma Dosing ngompa Seal

Pondok Description:

Spésifikasi: Cipondoh, Tangerang: éléktromagnétik diafragma Dosing ngompa Seal Warna: Bahan Bodas: PTFE Ukuran: OEM kalawan gambar Weigth: 0,5 ~ 500g Prosés: CNC machining Harta: 1.Best precision: 0.02mm 2.Surface: datar jeung beberes, teu defects of crevices lapisan na separation 3.Temperature rentang: -196 ℃ ~ 260 ℃ sipat 4.Chemical: A. sepuh lalawanan lalawanan B. radiasi C. perméabilitas low D. tekanan tinggi lalawanan lalawanan minyak E. F. Aplikasi anti korosi: 1.Sealing 2.Bushing 3.Medical comp alat ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    Item: éléktromagnétik diafragma Dosing ngompa Seal

    Warna: Bodas

    Bahan: PTFE

    Ukuran: OEM kalawan gambar

    Weigth: 0,5 ~ 500g

    Prosés: machining CNC

    P roperty :

    precision 1.Best: 0.02mm

    2.Surface: datar jeung beberes, teu defects of crevices lapisan na separation

    rentang 3.Temperature: -196 ℃ ~ 260 ℃

    sipat 4.Chemical:

    A. sepuh lalawanan

    lalawanan radiasi B.

    C. perméabilitas low

    D. lalawanan tekanan tinggi

    lalawanan minyak E.

    F. anti korosi

    aplikasi:

    1.Sealing

    2.Bushing

    komponén alat 3.Medical

    komponén 4.Electrical

    5. Kongrés na klep komponén

    6.Food komponén ngolah mesin

    jasa:

    1. Ajakan pangiriman sarta mertimbangkeun jasa

    2. harga kalapa jeung jangji kualitas luhur

    3. ISO9000: 2008 / QS9000 / SGS disatujuan

    4. OEM & ODM katampa

    5. pangalaman Beunghar dina rarancang jeung manufaktur di anjing laut PTFE.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!