бизнис вести

 • договор за слободна трговија со Јужна Кореја отвора пречка

  Стоки и услуги на трговија меѓу Кина и Јужна Кореја е поставена за квантен скок по многу очекуваниот договор за слободна трговија меѓу двете земји преминал клучна законска пречка во понеделникот. Народното собрание на Јужна Кореја даде зелено светло за билатералниот трговски договор со Б ...
  Прочитај повеќе
 • Луизијана изгледа да ја зголеми својата трговија на Кина

  Притискање на експертиза во нафта, хемиски производство и гледа напред за авијација и воздушната Луизијана сака да ги искористи своите сили во нафта и природен гас и хемиски производство во проширен трговски врски со Кина, според висок официјален претставник на државата економски развој. Дон Пирсон беше ...
  Прочитај повеќе
 • Глобална резервоар садот во 2017 година

  глобалната резервоарот сад флота се состои од голем број на видови, вклучувајќи резервоарот резервоари за течности, течни гасови, прав, swap тенкови и промоции. Резервоари под 20ft должина, како што се оние кои се типични за нафта индустрија не се вклучени во ова истражување. сад резервоарот е високо регулиран и е ...
  Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!