Louisiana katon kanggo ngedongkrak perdagangan China sawijining

Meksa nindakake perkara expertise ing lenga, produksi kimia lan looking ahead kanggo penerbangan lan penerbangan
Louisiana kepengin parlay kekiyatan ing lenga lan gas alam lan produksi kimia menyang hubungan dagang ditambahi karo China, miturut resmi pembangunan ekonomi ndhuwur negara.
Don Pierson diangkat sekretaris Pembangunan Louisiana nalika Yohanes Bel Edwards dadi gubernur ing Januari. Pierson ngandika negara niat kanggo mbangun industri tradisional - energi lan produksi kimia, kehutanan lan Manufaktur.
"Kita uga mesthi ngisinake kesempatan mangsa ing aviation lan aerospace, IT lan Manajemen banyu," ngandika ing Interview ing New York ana.
Trade antarane Louisiana lan China wis pedunung. Wiwit 2008, Louisiana wis ditingkat pisanan ing AS ing saben kapita investasi manca langsung, lan Cina perusahaan wis diputer bagean gedhe.
China punika investor paling gedhé kaloro ing Louisiana.
Louisiana katon kanggo ngedongkrak perdagangan China sawijining
China nggantosi pasar ekspor ndhuwur Louisiana kang, karo luwih saka $ 8,6 milyar ing ekspor ing 2014, peringkat Louisiana No. 4 antarane US nyariosaken ing ekspor menyang Dharatan.
Pierson ngandika ana rong wilayah sing katon dadi utamané janjeni kanggo ngembangaken perdagangan antarane negara lan China. Salah satunggiling inggih punika ngasilaken stok panganan ternak kimia kaya metanol, kang dibutuhake kanggo ngasilake produk kimia.
Liyane melu produksi gas liquefied alam, utawa LNG, kang digawe nalika gas alam wis digawe adhem kanggo minus 259 derajat Fahrenheit.
Ing 2014, Louisiana aman investasi $ 1,85 milyar saka Shandong Yuhuang Chemical Co kanggo berkembang tanduran metanol ing Louisiana kang St. District. Ing fasilitas, kang samesthine kanggo nggawe 400 proyek permanen lan 2,000 jobs construction sauntara, punika dipunbangun.
"We antisipasi bakal teka ing baris lan miwiti produksi ing 2017," kang ditambahake.
Nalika prices lenga lan gas alam kurang women produksi energi negara, prices spur kanggo bisnis kimia.
"Gulung ing prices lenga wis mejet sawetara dhaerah Louisiana hard, kita punika produser nomer loro saka lenga lan gas alam ing AS," ngandika Pierson.
"Nanging prices kurang uga nggawe kesempatan, wiwit lenga lan gas sing uga stok panganan ternak kanggo produksi kimia lan uga digunakake kanggo daya fasilitas sing pabrik uga stok panganan ternak ing."
China kang ekonomi akeh mbutuhake uga stok panganan ternak produk kimia, lan lokasi strategis Louisiana ing Teluk Meksiko bakal nggawe gampang kanggo Cina perusahaan kanggo netepake produksi ing negara lan banjur kapal prodhuk bali kanggo China liwat jaringan pipo negara utawa saka bandar sawijining, ngandika Pierson.
Sistem port Louisiana iku antarane paling gedhé ing donya, kanthi 27 deepwater lan cethek-konsep bandar.


Post wektu: Jun-26-2018

Tampilan Online Chat!