Ditambahi Pure PTFE Tape Thread Tape - China Yangzhong Luck Star Sealing

Ditambahi Pure PTFE Tape Thread Tape

Short Description:

Description: 1.Expanded PTFE tape peserta sealant punika tape nesu multi-waé diprodhuksi saka 100% ditambahi PTFE materi fluorocarbon. 2.It diwenehake minangka kurang tape Kapadhetan dadi karo Strip backing poto-adhesive. 3.It alus lan spongy, ngidinke iku salaras gampang kanggo kabeh irregularities lumahing lan kanggo compress kanggo pita lancip ing meksa. Aplikasi: Ditambahi PTFE tape peserta sealant dianjurake minangka tape nesu ing baja, lan kaca-diantrekake, PVC lan pipe fiberglass flanges, fume ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    1.Expanded PTFE peserta sealant tape iku tape nesu multi-waé diprodhuksi saka 100% ditambahi PTFE materi fluorocarbon.

    2.It diwenehake minangka kurang tape Kapadhetan dadi karo Strip backing poto-adhesive.

    3.It alus lan spongy, ngidinke iku salaras gampang kanggo kabeh irregularities lumahing lan kanggo compress kanggo pita lancip ing meksa.

    aplikasi:

    Ditambahi PTFE tape peserta sealant dianjurake minangka tape nesu ing baja, lan kaca-diantrekake, PVC lan pipe fiberglass flanges, fume ducts, lids konkrit, exchangers panas, prau plastik serat kaca dikiataken, flanges pump omah, flanges prau uap, manhole lan manhole isine, joints Keramik, saluran ventilasi, sistem hydraulic lan pneumatic, sistem sumber banyu lan kasus turbin.

    resistance:

    Ditambahi PTFE peserta tape diprodhuksi saka 100% PTFE, iku bahan inert kang bisa digunakake ing akeh aplikasi marang lingkungan korosif, kajaba logam alkali molten lan fluorine pokok. 24B ora contaminate media lan bisa digunakake ing aplikasi pangan lan peralatan tamba.

    Details:

    Koleksi Product: Ditambahi PTFE

    Sumber Koleksi: Joint sealant Tape

    Material: 100% PTFE, alus lan kelenturan banget

    Refractoriness: -260 ~ 260 ° C (-500 / + 500 ° F)

    Kekandelan: 1mm ~ 7.0mm

    Jembar: 3mm ~ 25m

    sawetara ph: 0-14

    Limit meksa: 20Mpa (utawa 2900 psi; utawa 200kgf / cm2)

    Kapadhetan:. 0,7 ~ 0.8g / cm3 (.. 43 ~ 49.5lbs / cu ft.3)

    Elongation: 20%

    Matrix Strength tensile: 30Mpa (4260 psi)

    Penjilat istirahat (ASTM F38): 51%

    Sealablity (ASTM F 37A): 0,1 ml / hr

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!