Elektromagnetik Diaphragm Dosing Pumps Seal - China Yangzhong Luck Star Sealing

Elektromagnetik Diaphragm Dosing Pumps Seal

Short Description:

Specifications: Item: magnet Diaphragm Dosing Pumps Seal Warna: Material Putih: PTFE Size: OEM karo gambar Weigth: 0,5 ~ 500g Proses: CNC mesin Property: 1.Best tliti: 0.02mm 2.Surface: warata lan tidy, ora cacat crevices lapisan lan misahake 3.Temperature range: -196 ℃ ~ 260 ℃ property 4.Chemical: A. tuwa resistance resistance B. radiation C. permeabilitas kurang D. dhuwur meksa resistance resistance lenga E. F. Aplikasi anti-karat: 1.Sealing 2.Bushing 3.Medical komp piranti ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    specifications:

    Item: magnet Diaphragm Dosing Pumps Seal

    Warna: Putih

    Material: PTFE

    Size: OEM karo gambar

    Weigth: 0,5 ~ 500g

    Proses: mesin CNC

    P roperty :

    tliti 1.Best: 0.02mm

    2.Surface: warata lan tidy, ora cacat crevices lapisan lan misahake

    sawetara 3.Temperature: -196 ℃ ~ 260 ℃

    property 4.Chemical:

    A. tuwa resistance

    resistance radiation B.

    C. permeabilitas kurang

    D. resistance dhuwur meksa

    resistance lenga E.

    F. anti-karat

    aplikasi:

    1.Sealing

    2.Bushing

    komponen piranti 3.Medical

    komponen 4.Electrical

    5. Pump lan tutup komponen

    6.Food komponen Processing machinery

    layanan:

    1. Pituduh layang lan nimbang layanan

    2. rega Competitive lan janji kualitas dhuwur

    3. ISO9000: 2008 / QS9000 / SGS disetujoni

    4. OEM & ODM Ditampa

    5. pengalaman sugih ing desain lan Manufaktur asu laut PTFE.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!